Bent u op zoek naar een betonlook vloer voor uw interieur?

Ontdek de nieuwe stonelook vloer & wand afwerking

CORESTONE VOOR IN HUIS

Corestone is uitermate geschikt voor gebruik in huis. Van entree, woonkamer en keuken, tot badkamers en toiletten. Corestone verbindt ruimtes door naadloze eenheid. Een ideale oplossing voor een stoere, ijzersterke betonlook vloer met een natuurlijke uitstraling. Hoog in comfort, luxe uitstraling en duurzaamheid zijn veelgehoorde termen bij eerdere afnemers.

Corestone is een krachtig product met een zeer lange levensduur en geeft dezelfde robuuste, luxe uitstraling als woonbeton. Ook is het een ondergrond die mooi blijft en goed schoon te houden is. Doordat het product zowel op de wand als vloer te gebruiken is heeft u in de natte ruimtes in huis geen naden, waardoor onderhoud erg gemakkelijk is.

Op deze pagina tonen wij een aantal voorbeelden van Corestone interieurs met een industriële uitstraling of betonlook. Wilt u meer informatie? Kom dan langs in de showroom of vraag hieronder een brochure aan.

Corestone als betonlook vloer

Corestone wordt vaak gekozen door mensen die op zoek zijn naar designbeton voor in hun villa. Corestone is van topkwaliteit, naadloos, makkelijk in het onderhoud en is door de industriële uitstraling zowel trendy, tijdloos als klassiek.

Corestone & Onderhoud

De ruimtes in een villa moeten niet alleen mooi maar ook gemakkelijk schoon te houden zijn. Corestone is naadloos, vloeistofdicht en anti allergisch. Corestone is geschikt voor binnengebruik en heeft goede antislip eigenschappen.

Prachtkleuren voor in huis

Bekijk hier het natuurlijke kleurenpalet, bestaande uit zestien aardetinten. Corestone is in twee versies verkrijgbaar: in een unikleur, voor een strakke uitstraling of in een mix met natuurlijke vleug.

Neem een kijkje in onze showroom | Of vraag een brochure aan

Afspraak makenBrochure aanvragen

Kom naar de bron

U bent op afspraak van harte welkom in onze EPI Experience (showroom) in Houten.

De EPI Experience bevindt zich op de eerste etage (geen lift aanwezig).

Vul het formulier in of neem direct contact op.

Neem Contact op

Duikboot 1-7
3991 CK Houten
The Netherlands

info@corestonefloor.com
www.corestonefloor.nl

085 - 047 51 52

Investering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Bekijk dan hier de prijsindicatie of vraag een offerte aan.

© 2019 Corestone

© 2019 Corestone