Bent u op zoek naar een industriële vloer voor uw horecagelegenheid?

Ontdek de nieuwe stonelook vloer & wand afwerking

CORESTONE VOOR HORECA

Corestone is volledig naadloos en is hierdoor extra hygiënisch. Zo heeft u geen last van vocht, etensresten of andere dingen die normaliter tussen naden blijven zitten. Dit is erg geschikt voor restaurants, cafe’s, eetgelegenheden of keukens. Zelfs als een Corestone vloer nat wordt is deze te gebruiken door de antislip eigenschappen. Vele restaurants en hotels zijn al om. Het is zelfs mogelijk om dit op wanden aan te brengen voor een unieke stijlvolle look. Hoog in comfort, luxe uitstraling en duurzaamheid zijn veelgehoorde termen bij eerdere afnemers.

Op deze pagina tonen wij een aantal voorbeelden van industriële vloeren met een betonlook. Wilt u meer informatie? Kom dan langs in de showroom of vraag hieronder een brochure aan.

Corestone als betonlook vloer

Corestone wordt vaak gekozen door mensen die op zoek zijn naar designbeton voor in een horecagelegenheid. Corestone is naadloos, makkelijk in het onderhoud en heeft goede antislip eigenschappen. Een praktische vloer met een zeer luxe uitstraling voor uw (bar)lounge, hotel, restaurant of b&b.

Corestone & Onderhoud

Veel horecagelegenheden stellen hoge eisen aan duurzaamheid en onderhoud. Corestone is slijtvast, vloeistof dicht en chemicaliën bestendig. Unieke eigenschappen met een luxe uitstraling.

Prachtkleuren voor horeca

Bekijk hier het natuurlijke kleurenpalet, bestaande uit zestien aardetinten. Corestone is in twee versies verkrijgbaar: in een unikleur, voor een strakke uitstraling of in een mix met natuurlijke vleug.

Neem een kijkje in onze showroom | Of vraag een brochure aan

Afspraak makenBrochure aanvragen

Kom naar de bron

U bent op afspraak van harte welkom in onze EPI Experience (showroom) in Houten.

De EPI Experience bevindt zich op de eerste etage (geen lift aanwezig).

Vul het formulier in of neem direct contact op.

Neem Contact op

Duikboot 1-7
3991 CK Houten
The Netherlands

info@corestonefloor.com
www.corestonefloor.nl

085 - 047 51 52

Investering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Bekijk dan hier de prijsindicatie of vraag een offerte aan.

© 2019 Corestone

© 2019 Corestone