Laat u inspireren door Corestone

De kleuren kunnen er op een beeldscherm anders uitzien dan de kleur van een daadwerkelijke vloer. We adviseren daarom altijd om voor kleurbepaling ook een Corestone showroom te bezoeken.

Comfortabel & STOER

De Corestone vloer is een natuurlijk design product dat tegen een stootje kan en zich thuis voelt in elk interieur. De kleuren zijn met veel zorg samengesteld en bestaan uit twaalf aardetinten. Op de foto’s van deze villa in Blaricum zie je de nieuwe Solid kleur: Grey Bush. Ben je benieuwd naar alle mogelijke kleuren? Kijk dan hier.

Robuust & Puur

Heb je ook graag familie en vrienden over de vloer? Die wil je natuurlijk graag ontvangen op een vloer die mooi blijft, makkelijk schoon te houden is en een mooie uitstraling heeft. Kies voor Corestone, een robuuste vloer met een industrielook.

Neem een kijkje in onze showroom | Of vraag een brochure aan

Afspraak makenBrochure aanvragen

Trendy & FAMILY PROOF

In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben wij een vloersysteem ontwikkeld met een industriële betonlook. Het systeem is naadloos en geschikt om aan te brengen op zowel vloeren als wanden in bijvoorbeeld, keukens, badkamers, woonkamers of zakelijke ruimtes.

Naadloos & Hygienisch

Een Corestone vloer is extra hygiënisch doordat deze volledig aaneensluitend aan te brengen is op vloeren en wanden. Hierdoor kunnen er geen vocht, etensresten of andere dingen tussen komen. Dit is erg geschikt voor restaurants, cafe’s, eetgelegenheden of keukens.

Een Corestone vloer is door de antislip eigenschappen zelfs nat te gebruiken. Vele restaurants en hotels zijn al om. Het is zelfs mogelijk om dit op wanden aan te brengen voor een unieke stijlvolle betonlook.

Sterk & Sfeervol

Een vloer op natuurlijke basis voor retail een horeca, eindelijk! Een vloer met de look van betoncire, leefbeton of woonbeton. De vloeren (en wanden) worden naadloos en met antislip aangebracht. Corestone vloeren zijn goed te combineren met andere natuurlijke materialen als steen en hout. Meer weten over dit designbeton? Vraag dan hier een brochure aan.

Karakteristiek & Krachtig

Een renovatie of opfrissing van een interieur wordt wel erg gemakkelijk op deze manier. Corestone is direct aan te brengen over vrijwel elke kunststof en minerale ondervloer.

Neem een kijkje in onze showroom | Of vraag een brochure aan

Afspraak makenBrochure aanvragen

Kom naar de bron

U bent op afspraak van harte welkom in onze EPI Experience (showroom) in Houten.

De EPI Experience bevindt zich op de eerste etage (geen lift aanwezig).

Vul het formulier in of neem direct contact op.

Neem Contact op

Duikboot 1-7
3991 CK Houten
The Netherlands

info@corestonefloor.com
www.corestonefloor.nl

085 - 047 51 52

Investering

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en tarieven? Bekijk dan hier de prijsindicatie of vraag een offerte aan.

© 2019 Corestone

© 2019 Corestone